Elk seizoen genieten van uw tuin

We kennen het allemaal wel, in de zomer geniet u volop van uw eigen tuin. U nodigt vrienden uit en drinkt gezellig een wijntje in de tuin, of leest op zondag lekker een boekje. Helaas kunnen we maar een korte periode gebruik maken van onze tuinen. En zelfs in de zomer kennen we regenachtige dagen en of koude avonden. Zou het niet top zijn als we wat vaker van onze eigen tuin kunnen genieten? Met deze tips nodig je elk seizoen vrienden uit voor een avondje bijkletsen in de tuin!

Terrasoverkapping

Wanneer u een terrasje in de tuin hebt is dit de ideale plek om vrienden uit te nodigen op een warme zomerdag. Helaas kan het zomaar gebeuren dat het weer omslaat, ineens wordt de lucht donker en begint het te regenen. Hierdoor moeten jullie het feestje binnen voortzetten. Dat is natuurlijk minder sfeervol en gezellig. Met een terrasoverkapping is dat niet meer nodig. Met een overkapping kan u eigenlijk ieder seizoen lekker buiten blijven zitten, omdat u helemaal overdekt zit. Daarnaast is een terrasoverkapping ook handig als de zon wel schijnt, omdat het een lekker schaduw plekje creëert. Ideaal dus!

Een schuifpui

Een terrasoverkapping heeft helaas wel één nadeel. Dat is dat u niet helemaal bent afgeschermd. Zo biedt een terrasoverkapping geen weerstand tegen wind of kou. Stelt u zich eens voor: het is een zonnige herfstdag en u geniet onder uw terrasoverkapping van het uitzicht op uw tuin. Klinkt als een ideale situatie, niet waar? Het is daarentegen niet altijd even aangenaam om bij stralend maar fris weer buiten te zitten. De wind voelt al snel koud aan. Met een schuifpui is dit probleem snel opgelost. U behoudt het vrije zicht op uw omgeving terwijl u er behaaglijk bij zit. Schuifpuien kunnen worden verbonden aan uw terrasoverkapping, die u open en dicht kunt schuiven en figureren als een soort toegangsdeur. Zo creëert u echte tuinkamer waar u ieder seizoen van kan genieten.

Terrasheater

Om het helemaal af te maken, kunt u naast een overkapping en schuifpuien ook nog een heater aanschaffen. Door de aanschaf van een heater kunt u gegarandeerd elk seizoen genieten van uw tuin. De heater zorgt voor een aangename warmte en zorgt ook voor wat extra sfeer. Zelfs hartje winter is het zo lekker om buiten te zitten!

(Comments are closed)